Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Veien Til Internasjonal Radioamatørlisens

Den Nye Radioamatørenes ABC

Les merShow less
kr 402.00
På lager 3 Enheter
100% secure payments
Beskrivelse

Redaktør Frode Igland LA6VQ

Veien til internasjonal radioamtørlisens er skrevet for kandidater som forbreder seg til lisensprøven for radioamatørlisens.
Boken kan brukes både ved lisenskurs og i regi av landets mange radioamatørgrupper og ved selvstudium.

Den norske Radioamatørlisensen er en internasjonal anerkjent CEPT-Lisens. Med CEPT-Lisens kan man operere uten lokal lisens når man
er på korte besøk i land som deltar i denne lisensordningen. Ved lengere opphold eller permanent flytting kan man få lokalt kallesignal i sitt nye land uten lisensprøve.

Radioamtørene har i mer enn hundre år vært med i første rekke i eksperimentering og utvikling av stadig mer effektive kommunikasjons-metoder. Amatørradio er f.eks. den eneste radiotjenesten som har tillatelse til å bruke selbygget utstyr.

Radioamtører har kontakter med mange av de milioner av amatørstasjoner over hele verden, eller sltår av en prat med stasjoner i nabolaget. Signalene kan gå via ionosfæren, meteoritter, nordlys eller månen, eller via radioamatørenes egne satelitter og relèstasjoner. Mange radioamatører fjernstyrer sin stasjoner via internett.

Radioamatørenes erfaring og kunnskaper om samband under alle forhold kommer godt til nytte i nød- og beredksapssituasjoner, der radioamtørene samarbeider med myndigheter og andre rednings- og hjelpeorganisasjoner.
Med en radio, en enkel antenne, strøm fra et batteri og utsikt til himmelen har radioamtører verden over sørget for samband også når de fleste andre kommunikasjonsmetoder har falt ut.

For den som liker å konkurrere gir amatørradio mange muligheter til å perfeksjonere sine kunskaper og sin stasjon, og ikke minst teste sin egen nøyaktighet og utholdenhet. Mulighetene er mange, fra en hyggelig prat på enkelt utstyr til utvilkingen av ny databasert kommunikasjonsteknologi.

Velkommen til en teknisk aktivitet som du kan gjøre så avansert eller enkel som du ønsker. Du vil treffe mange hyggelige og svært hjelpsomme venner. Det er ikke uten grunn at amatørradio kalles "det opprinnelige" sosiale medium"

Les merShow less
Produktdetaljer
528
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
4 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.