Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Heil - Extra del proset 7 dynamic

Reservedel Proset 7: Mikrofon kapsel dynamisk

Les merShow less
kr 1,295.00
Ikke på lager
Referanse:
1716
Beskrivelse

Den nye PROSET 7 har to store gelørestykker for en komfortabel passform, også under lengre brukstid, som også sikrer et høyt nivå av undertrykkelse av omgivelsesstøy: 26 dB demping i henhold til produsenten.


Headsettet er stereo, slik at signaler fra to mottakere (pileup og Dxpedition) kan lyttes til og jevnes ut via den integrerte balansekontrolleren separat.

Som med alle andre større HEIL-headset er det en bryter for ensidig fasereversering for å snu det mottatte signalet "i hodet ditt", og også for å lette symptomer på tretthet under konkurranse.


PROSET 7 har en avtakbar tilkoblingskabel og er tilgjengelig enten med dynamisk mikrofonkapsel HC-7 eller med en elektretkapsel for ICOM. Mikrofonene er utskiftbare slik at ett headset for begge utstyrslinjene kan brukes.


Adapterkabelen ADIC-8 er inkludert i versjonen for ICOM, for andre modeller kreves en adapterkabel AD-1.


PROSET 7 er tilgjengelig i forskjellige farger.


HC-74 (oransje) er et redesign av det populære HC-4-elementet og er utviklet for seriøse konkurranse-/DX-operatører. Den ruller av den lave enden ved 600 Hz med en stigning på 10 dB ved 2500-3000 Hz, noe som skaper et veldig artikulert signal for å bryte gjennom pileups.

Les merShow less
Produktdetaljer
1716
Sist vist
2 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.